Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Red Dead Redemption

Rygte: Red Dead 1 & 2 samles i én next-gen samling

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Kotaku-redaktør Zack Zwiezen siger at dette er fake. Tag det med et gran salt.

Rockstar er allerede i fuld gang med at bringe GTA Online til PlayStation 5, men det kan meget vel være at dette ikke er det eneste next-gen projekt de har i støbeskeen. De fleste går nemlig og forventer at Red Dead Redemption 2 får en dedikeret opdatering til PlayStation 5 og Xbox Series X, men Rockstar kunne også gå længere end det.

For nylig slap der en salgsopstilling ud på Amazon, der tilsyneladende bekræfter Red Dead Redemption: The Outlaws Collection, en samling af Red Dead Redemption og Red Dead Redemption 2 til PlayStation 5 og Xbox Series X.

Selvom man ikke altid kan tage salgsopstillinger for gode varer, så er denne uhyre detaljeret, deriblandt bullet points over hvad spillet kan tilbyde. Og når ja, der er faktisk også hvad der ligner officielt artwork fra spillet.

Det er ingen garanti, naturligvis, men det virker nu ret legitimt, og rygterne har svirret omkring et remaster af Red Dead Redemption i lang tid.

Red Dead Redemption

Relaterede tekster

Undead NightmareScore

Undead Nightmare

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki - Gamereactor SE

Det vilde vesten er blevet endnu vildere efter zombier har overtaget alt fra prærien til ranches og byer. John Marston står over for sit hårdeste eventyr hidtil.

Red Dead RedemptionScore

Red Dead Redemption

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki - Gamereactor SE

Vi har forsøgt at tæmme det vilde vesten i Rockstars klokkeklare western-epos og er klar til i anmeldelsen at fortælle præcist, hvor godt Red Dead Redemption egentlig er...Indlæser mere indhold