Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Red Dead Redemption 2

Rygte: Red Dead Redemption 2 får en opdatering til PS5 og Xbox Series X/S

Er det endelig tid til, at et af de bedste spil nogensinde får den grafiske opdatering, det fortjener?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Tvisten mellem FTC og Microsoft har vist sig at byde på en af de største lækager i nyere spilhistorie. Fortrolige e-mails og interne dokumenter har afsløret et hav af detaljer om Microsofts fremtidsplaner for Xbox, om alt fra spil til studieopkøb og nye konsoller. Nu er det også kommet frem, at en såkaldt "next-gen"-opdatering (eller rettere sagt: Current-gen-opdatering) til Red Dead Redemption 2 - et spil, der af mange anses som værende et af de bedste nogensinde - muligvis er på vej, eller i hvert på et tidspunkt har været planlagt.

Rockstars roste efterfølger nævnes i en e-mail-korrespondance fra sidste år, hvor Microsofts ledere diskuterer en række potentielle Game Pass-titler og antyder, at de forventede, at en Red Dead Redemption 2-opdatering ville blive lanceret under eller kort tid efter anden kvartal af regnskabsåret 2023.

En sådan opdatering er tilsyneladende ikke blevet til noget, og historisk set har Rockstar altid været meget hemmelighedsfulde, hvad angår nyheder. Så hvem ved, hvad der egentlig skete med disse planer bag lukkede døre? Der er selvfølgelig en risiko for, at planerne om en sådan opdatering er blevet skrottet for at få så meget arbejdskraft som muligt over på udviklingen af GTA VI, men det kan også være, at arbejdet på opdateringen i skrivende stund fortsætter i stilhed. Vi kan kun spekulere og håbe på det sidste.

Vil du spille Red Dead Redemption 2 igen, hvis det får en grafisk opdatering til de nuværende konsoller?

Red Dead Redemption 2

Relaterede teksterIndlæser mere indhold