Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Red Dead Redemption

Rygte: Red Dead Redemption får enten remaster eller remake

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Som vi også skrev i den seneste GTA VI-historie, så er det svært at vurdere om hvorvidt de mange rygter fra diverse kilder taler sandt. Men som DSOGaming også skriver, så plejer franske Rockstar Magazine at have rent mel i posen.

De siger nu, at ikke bare blev udviklingen af Grand Theft Auto VI genstartet i 2020, jamen Rockstar arbejder også på at reintroducere os for det første Red Dead Redemption.

Mere specifikt siger Rockstar Magazine, at der arbejdes på et remaster, nej, de siger ikke "remake" specifikt, men det kan svinge begge veje.

Mere har de ikke at sige, udover at der er tale om "significant improvements and enhancements" på linje med det der tilbydes i den kommende restaurering af GTA-trilogien.

Red Dead Redemption

Relaterede tekster

Undead NightmareScore

Undead Nightmare

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki - Gamereactor SE

Det vilde vesten er blevet endnu vildere efter zombier har overtaget alt fra prærien til ranches og byer. John Marston står over for sit hårdeste eventyr hidtil.

Red Dead RedemptionScore

Red Dead Redemption

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki - Gamereactor SE

Vi har forsøgt at tæmme det vilde vesten i Rockstars klokkeklare western-epos og er klar til i anmeldelsen at fortælle præcist, hvor godt Red Dead Redemption egentlig er...Indlæser mere indhold