Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Red Dead Redemption

Rygte: Remasters af GTA IV og Red Dead Redemption kan stadig komme på tale

Men først efter lanceringen af Grand Theft Auto VI.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I går afslørede leakeren Tez2, at Rockstars planer om at lave remasters af Red Dead Redemption og Grand Theft Auto IV var blevet skrinlagt. Ifølge leakeren skyldtes det blandt andet den negative reception af Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition.

De oplysninger bakker Kotaku nu op. Ifølge "sources with knowledge of Rockstar's plans and future projects" håber Rockstar nu, at Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition langsomt går I glemmebogen, mens de fokuserer alle deres kræfter på det kommende Grand Theft Auto VI.

Ifølge artiklens kilder er de pågældende remasters dog ikke fuldstændigt "out of scope." De vil dog tidligst blive taget til genovervejelse, efter at GTA 6 har lancereret.

Der er altså tilsyneladende håb endnu, hvis man drømmer om Red Dead Redemption til PC eller en frisk udgave af Niko Bellics strabadser i Liberty City. Udsigterne er dog lange, da GTA VI næppe udkommer før 2024 som det allertidligste.

Red Dead Redemption

Relaterede tekster

Undead NightmareScore

Undead Nightmare

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki - Gamereactor SE

Det vilde vesten er blevet endnu vildere efter zombier har overtaget alt fra prærien til ranches og byer. John Marston står over for sit hårdeste eventyr hidtil.

Red Dead RedemptionScore

Red Dead Redemption

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki - Gamereactor SE

Vi har forsøgt at tæmme det vilde vesten i Rockstars klokkeklare western-epos og er klar til i anmeldelsen at fortælle præcist, hvor godt Red Dead Redemption egentlig er...Indlæser mere indhold