Dansk
Gamereactor
nyheder
Star Wars: Rogue Squadron

Rygte: Remaster-samling af Star Wars: Rogue Squadron-spillene er på vej

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Disney ejer alskens Star Wars, og har lanceret en aftale med EA for nogle år siden, hvor de har eneret på at skabe spil baseret på det populære univers. Men, noget tyder på at Disney selv sidder på nogle Star Wars-spil, som de angiveligvis venter på at udgive.

HQ

Rygtet kommer i første omgang fra Factor-5, der for nylig mente, at der ville være stor interesse i en remaster-samling af Star Wars: Rogue Squadron-serien på Nintendo Switch. Det er såmænd bare en holdning, men denne blev fulgt op af den kendte spilbranche-insider, Liam Robertson, der skrev følgende på Twitter:

"Disney owns a completed, ready to ship remastered collection of the Rogue Squadron games.

Wise choice there lads"

Samlingen skulle eftersigende bestå af Star Wars Rogue Squadron, Star Wars Rogue Squadron II: Rogue Leader og Star Wars Rogue Squadron III: Rebel Strike, men det vides ikke om den er ægte, endnu.

Star Wars: Rogue Squadron

Relaterede tekster

0
Star Wars: Rogue Squadron 3DScore

Star Wars: Rogue Squadron 3D

ANMELDELSE. Skrevet af GameReactor

Rogue Squadron er egentlig et simpelt spil der kun spiller på få strenge. Alligevel er oplevelsen udmærket, hvis man ikke havde forventet andet.

0
Rogue SquadronScore

Rogue Squadron

ANMELDELSE. Skrevet af Jesper H. Andersen

Rogue Squadron er et blændende shoot em up spil, hvor man kan flyve i alle alliancens rumskibe.

0
Star Wars Rebel Strike site er online

Star Wars Rebel Strike site er online

NYHED. Skrevet af Jakob Møller

LucasArts og de flinke fyre hos Factor 5, har besluttet sig for at forkæle os lidt, her op til weekenden. De har nemlig lagt deres Rogue Squadron III: Rebel Strike site online. Og det er frækt!

0
E3: Rogue Squadron III: Rebel Strike

E3: Rogue Squadron III: Rebel Strike

NYHED. Skrevet af Rasmus Berg

Det har været kendt et stykke tid, at Factor 5 arbejder på det næste kapitel af Star Wars serien. Nu har firmaet så udsendt de første screens fra Rebel Strike, og rent visuelt bliver spillet i hvert fald imponerende.

0
Rogue Squadron II - det mest eftertragtede

Rogue Squadron II - det mest eftertragtede

NYHED. Skrevet af Rasmus Berg

I følge HMV UK er det mest eftertragtede spil op til lanceringen af GameCube, Lucas Arts eget Star Wars Rogue Squadron II: Rogue Leader. Spillet var en kæmpe succes i USA, og det ser også ud til at tage Europa med storm. Vi har detaljerne indenfor.Indlæser mere indhold