Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Red Dead Redemption

Rygte: Rockstar har droppet remasters af GTA IV og Red Dead Redemption

Det originale Red Dead Redemption er stadig ikke tilgængeligt på PC.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Rockstar udgav sidste år samlingen Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition, der inkluderer alle GTA-spil fra PS2-æraen, og samtidig har de nu konverteret Grand Theft Auto V hele tre gange til nye platforme siden den originale lancering på Xbox 360 og PS3.

Den hæderkronede udvikler er altså ikke bange for at bringe fortidige titler frem i lyset igen, og det har gennem årene fået rygterne til at løbe om yderligere remasters. Det gælder ikke mindst for Red Dead Redemption og Grand Theft Auto IV, som mange gerne så nye versioner af, og tilsyneladende har der været noget om snakken.

"As per a reliable source with clear accuracy on Rockstar plans, remasters of GTA IV & RDR1 were on the table a few years ago, but Rockstar chose not to proceed with the projects in mind," skriver Rockstar-leakeren Tez2 på Twitter.

Både Grand Theft Auto IV og Red Dead Redemption er ganske helt fremragende spil, men særligt førstnævnte titel ser efterhånden en smule slidt ud, og Red Dead Redemption udkom trods stor efterspørgsel aldrig på PC. Det ville derfor ikke være helt tosset med nye versioner, men desværre ser det altså ikke ud til at blive til noget.

Red Dead Redemption

Relaterede tekster

Undead NightmareScore

Undead Nightmare

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki - Gamereactor SE

Det vilde vesten er blevet endnu vildere efter zombier har overtaget alt fra prærien til ranches og byer. John Marston står over for sit hårdeste eventyr hidtil.

Red Dead RedemptionScore

Red Dead Redemption

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki - Gamereactor SE

Vi har forsøgt at tæmme det vilde vesten i Rockstars klokkeklare western-epos og er klar til i anmeldelsen at fortælle præcist, hvor godt Red Dead Redemption egentlig er...Indlæser mere indhold