Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Roller Champions

Rygte: Roller Champions' dage er talte

Ubisofts free-to-play sportsspil udkom i slutningen af maj.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ubisoft har allerede sløjfet Splinter Cell VR og Ghost Recon Frontline, men noget tyder på, at den franske udvikler ikke er færdig med at tynde ud i deres mange projekter.

Spiljournalisten Jeff Grubb fortæller i sin Xbox Era Podcast, at han er blevet fortalt, at "Roller Champions is gonna be cancelled after Season 3."

Det kompetetive actionspil med sportselementer Roller Champions udkom i maj, og anden sæson Disco Fever rullede ud i slutningen af juni. Ubisoft skriver på deres hjemmeside, at "sæsoner vil vare to måneder," og dermed vil tredje og, potentielt set, sidste sæson udkomme i slutningen af august eller starten af september.

Det virker dog som lidt tidligt at smide håndklædet i ringen. Ifølge Ubisofts seneste kvartalregnskab, har Roller Champions klaret sig bedre end Hyper Scape, og Ubisofts Montreals meget-lidt-succesfulde battle royale fik trods alt lov til at køre i næsten to år.

Roller Champions

Relaterede tekster

0
Roller ChampionsScore

Roller Champions

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Tre år efter den originale afsløring er Ubisoft endelig klar, og heldigvis er Roller Champions sjovt det meste af tiden.Indlæser mere indhold