Dansk
Gamereactor
nyheder
Sea of Thieves

Rygte: Sea of Thieves kan være på vej til PlayStation og Nintendo Switch

Det er måske ikke kun Hi-Fi Rush, som kan være på vej til konkurrerende platforme.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Microsoft har en væsentlig anderledes strategi end både PlayStation og Nintendo - og hvis man skal tro på de seneste dages rygter, så arbejder Microsoft på at udgive flere af deres platforme-eksklusive spil til konkurrerende maskiner.

Tidligere på ugen kunne vi fortælle om Hi-Fi Rush, som er rygtet på vej til Nintendo Switch og nu er et andet spil kommet i søgelyset. Det drejer sig om Rares online sørøverspil Sea of Thieves.

Jeff Grubb har i Giant Bomb's Game Mess Mornings podcast sagt: "I'll say I've heard that is one that might be coming to other platforms. When I first started hearing these rumors, I was like, 'Oh this is probably about Sea of Thieves, because I've heard that could come to Switch and PlayStation.'"

Tidligere journalist hos Kotaku, Stephen Totilo, har også før nævnt det samme, dog har han ikke hørt om en Nintendo Switch version, men han nævnte at Sea of Thieves kunne være på vej til PlayStation i 2024.

Sea of Thieves er ude nu på Xbox Series X/S, Xbox One og PC og er spillet af over 30 millioner spillere. Vi skal understrege, at dette indtil videre blot er rygter og at Microsoft ikke har annonceret noget endnu - hverken on Hi-Fi Rush eller Sea of Thieves til andre platforme.

Sea of Thieves

Relaterede tekster

Sea of ThievesScore

Sea of Thieves

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Laursen

Microsofts seneste flagskib skorter ikke på charmen, men der er lig i lasten. Laursen er gået planken ud og står klar med en vurdering.Indlæser mere indhold