Dansk
Gamereactor
nyheder
Bloodborne

Rygte: Sony arbejder på en filmatisering af Bloodborne

Lorenzo Di Bonaventura og Darren Lemke er angiveligt manuskriptforfatterne.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I løbet af de seneste otte år har fans verden over higet efter mere Bloodborne, og der har da også været små livstegn fra serien. Men det er ikke rigtig blevet til noget, men mange tror heldigvis stadig på at vi kommer til at se serien igen på den ene eller den anden måde.

Og kunne det være blandt andet igennem en filmatisering? En kendt insider fra filmenes verden, der tidligere har lækket korrekte detaljer om blandt andet Black Panther: Wakanda Forever, har sagt, at der lige nu arbejdes på en filmatisering af Bloodborne ovre hos Sony Pictures.

Det ville give god mening, eftersom Sony aktivt har forsøgt at igangsætte flere projekter baseret på deres kendte franchises. Men insideren stopper ikke der. Insideren peger også på Lorenzo Di Bonaventura og Darren Lemke som værende de to primære manuskriptforfattere, der arbejder på filmen.

Det er meget specifikt, men det er i sig selv ikke nogen garanti. Det kan også være at filmen er under udvikling, men aldrig ser dagens lys, lidt ligesom Metal Gear Solid-filmen, som har været undervejs i over et årti.

Bloodborne

Relaterede tekster

Bloodborne: The Old HuntersScore

Bloodborne: The Old Hunters

ANMELDELSE. Skrevet af Philip Lauritz Poulsen

Vi er vendt tilbage til Yharnam for at se om det seneste kapitel i Bloodborne-historien kan måle sig med de mareridt vi mødte på vores første tur til den dystre by.Indlæser mere indhold