Dansk
Gamereactor
nyheder
Starfield

Rygte: Starfield skulle være på vej til PlayStation 5

Rygter om Microsofts nye multiplatform-strategi tager til. Indiana Jones and the Great Circle er også nævnt.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Microsoft skulle angiveligt snart annoncere deres nye strategi, hvor de vil udgive en række af deres 1. party titler til andre platforme, som Nintendo Switch og PlayStation 5.

Der har tidligere været rygter om, at Sea of Thieves og Hi-Fi Rush skulle være på vej andre platforme og nu har flere insidere og leakere været på mediet X og sige, at Microsoft snart skulle annoncere deres nye strategi og at spil som Starfield og også Indiana Jones and the Great Circle skulle være på vej til PlayStation 5.

Starfield skulle angiveligt lande på PlayStation 5 senere i år, efter at udvidelsen Shattered Space er udkommet til Xbox og PC.


Det forlyder også, at flere i ledelsesteamet hos Xbox ikke er glade for den nye strategi, men der er ganske enkelt for mange penge at hente ved at udgive de store titler til andre platforme, at der trods alt er nok som står bag den nye, og ret spændende, strategi.

Vi skal understrege, at der endnu ikke er noget officielt fra Microsoft endnu, men at der snart skulle komme en udmelding fra selskabet omkring den nye strategi.

Starfield

Relaterede tekster

StarfieldScore

Starfield

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki

Det er endelig tid til at udforske rummet i Bethesdas første nye spilserie i over 25 år. Er drømmen om Skyrim i rummet gået i opfyldelse?Indlæser mere indhold