Dansk
Gamereactor
nyheder
Super Mario Maker 2

Rygte: Super Mario Maker 2 dropper Amiibo-support

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Super Mario Maker er hovedsageligt kendt for at give spilleren alle de vigtigste værktøjer til at skabe Mario-baner fra stort set alle æraer, men spillet havde faktisk også ganske dyb understøttelse af Amiibo-figurer. Mange figurer fungerede nemlig i spillet med specifikke funktioner i det man designer ens baner, samt lydeffekter fra den pågældende karakters egne spil.

Noget kunne dog tyde på at netop denne understøttelse ikke bliver en del af Super Mario Maker 2. En masse brugere ovre på GameFAQS har lagt mærke til, at i forskellige stykker promo-materiale for spillet indgår der ikke en indikation om at der er Amiibo-support.

Dette har dog været tydeligt på tidligere Nintendo-spil som Super Smash Bros. Ultimate, Yoshi's Crafted World, og Captain Toad: Treasure Tracker.

Det betyder dog ikke at Nintendo med sikkerhed dropper denne funktionalitet, men hvis de gjorde, ville det så påvirke din købsbeslutning?

Super Mario Maker 2

Relaterede tekster

6
Super Mario Maker 2Score

Super Mario Maker 2

ANMELDELSE. Skrevet af Mathias Uttrup Østergaard

Det nye Super Mario Maker 2 er endelig udkommet, og spørgsmålet er om det lever op til begejstringen og potentialet fra det forrige.Indlæser mere indhold