Dansk
Gamereactor
nyheder

Rygte: Take-Two trækker sig fra indie-markedet

Take-Two skulle angiveligt planlægge at lukke, eller sælge deres indie-label Private Division.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Take-Two er angiveligt på vej ud af indie-markedet. Kursen startede da de har lukkede OlliOlli udvikleren Roll7 og Kerbal Space Program 2 udvikleren Intercept Games. Nu skulle Private Division, udgiveren bag netop OlliOlli World og Kerbal Space Program 2 samt glimrende spil som No Rest for the Whicked, The Outer Worlds, Rollerdrome og Hades, være på vej til enten at blive solgt eller lukket ned af Take-Two.

For nogle dage siden kom det frem, at Private Division havde annulleret deres aftale med Bloober Team om udgivelsen af deres Project C projekt og ifølge IGN skulle næsten alle medarbejderne i Private Division være blevet opsagt i slutningen af april med begrundelsen, at Take-Two "would no longer support" afdelingen.

Det fremgår også i IGN's rapport, at Take-Two skulle have fundet en køber til Private Division, men man ved ikke hvem det er. Det vides heller ikke, hvad denne triste situation kommer til at betyde for konsol-udgaverne af No Rest for the Wicked og de andre kommende spil fra Private Division, men en lille del af medarbejderne er blevet tilbage hos Private Division, for netop at få de sidste spil ud af døren.

Rygte: Take-Two trækker sig fra indie-markedet


Indlæser mere indhold