Dansk
Gamereactor
nyheder
The Witcher

Rygte: The Witcher står til at ende med den femte sæson

Liam Hemsworth får kun to omgange som Geralt of Rivia.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom at Netflix' fortolkning af The Witcher har været en massiv succes i forhold til hvor mange der har set med igennem årene, så har Henry Cavills exit som Geralt of Rivia for alvor rystet fundamentet, og der er ingen der ved om Liam Hemsworth er den værdige arvetager til rollen endnu.

Han bliver skiftet ind i den kommende fjerde sæson, der endnu er et stykke fra at gå i produktion, men noget tyder på at han kun får to sæsoner til at brede sig ud. Redanian Intelligence har nemlig hørt, at serien står til at slutte med den femte sæson.

Angiveligt forholder det sig sådan, at Netflix har bestilt manuskripter til både den fjerde og femte sæson, og at disse to optages samtidig, så Hemsworth kun får én lang produktion som Geralt of Rivia før serien afsluttes helt.

Åbenbart går serien i produktion i første halvdel af 2024, efterfulgt af en lille pause, for så at genoptage kort efter med den femte sæson. Det vides ikke om dette var planen for start af, eller om hvorvidt Cavills exit har været tungen på vægtskålen.

The Witcher

Relaterede teksterIndlæser mere indhold