Dansk
Gamereactor
nyheder
Vanquish

Rygte: Vanquish 2 er under udvikling eksklusivt til Xbox One

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Mens det lige nu er let at genkende Bayonetta-serien som værende Platinum Games' mest mindeværdige spilserie, så er der også andre titler der har udmærket sig igennem tiderne. Blandt disse finder vi Vanquish, der udkom tilbage i 2010, som også har en solid kerne af fans, der elsker de intense mekanikker.

Nu kan det meget vel være at serien gør comeback, om ikke andet eksklusivt til Xbox One. Insideren Marcus Sellars, der har rygte for at have hold i sine udtalelser, har for nylig udgivet en meddelelse via Discord (igennem ResetEra), at en efterfølger til Vanquish er under udvikling lige nu.

Ikke bare det, Sellars siger også at spillet "presumably" udkommer eksklusivt til Xbox One, som betyder at Microsoft meget vel kan have bibeholdt et godt forhold til Platinum, selv efter aflysningen af Scalebound.

Vanquish

Relaterede tekster

VanquishScore

Vanquish

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Første spil fra Resident Evil-skaberen Shinji Mikamis hånd, siden han brød med Capcom, er et futuristisk skydespil der spiller på kendte tangenter.

3
Vanquish kommer til PC

Vanquish kommer til PC

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Vanquish, Platinum Games' ganske fantastiske science fiction-skydespil, kommer endelig til PC. Efter at have drillet med en potentiel afsløring i hvad der virkede som en...Indlæser mere indhold