Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

Rygte: Xbox dropper "12-måneders-løftet" ved deres Games Showcase

Det blev måske lidt for besværligt at love et specifikt lanceringsvindue?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Da Microsoft åbnede op for deres Xbox Games Showcase sidste sommer, så lovede de at samtlige fremviste spil ville udkomme indenfor 12 måneder. Det viste sig dog at være et løfte der var svært at holde, og en lang række spil, fra Starfield til Hollow Knight: Silksong, fra Ark II til Forza Motorsport, har ikke formået at ramme det estimat.

Så i den seneste udgave af Xbox Two-podcastet, at de dropper det her såkaldte "12-måneders-løfte" i den kommende Xbox Games Showcase:

"Some of the games that I've heard are gonna be at the showcase are surely further out than 12 months," siger Jez Corden i udsendelsen.

Præcis hvilke vides dog ikke, men vi håber på at Xbox vil konkretisere deres line-up, og vise os hvad vi kan se frem til, også ude i fremtiden.

Rygte: Xbox dropper "12-måneders-løftet" ved deres Games Showcase


Indlæser mere indhold