Dansk
Gamereactor
nyheder
The Legend of Zelda: Twilight Princess

Rygte: Zelda: Twilight Princess er emuleret på Nvidia Shield

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I sidste måned afslørede Nvidia noget som kom bag på rigtig mange. De annoncerede nemlig, at på den kinesiske udgave af Nvidia Shield, der vil der være en række prominente Nintendo-spil fra Wii- og GameCube-æraen installeret på. Disse er blandt andet New Super Mario Bros. og The Legend of Zelda: Twilight Princess. Flere troede at dette betød at Nintendo var ved at åbne op for at udgive deres software på andre platforme.

Men det lader til at det kan være det første skridt i retning af en anden efterspurgt feature, nemlig emulering af ældre software på blandt andet Switch. Det er nemlig blevet afsløret via en række brugere på sociale medier, deriblandt brugeren Marvin på Twitter, at The Legend of Zelda: Twilight Princess er emuleret på Nvidia Shield. Derfor kunne dette betyde, at en Wii- og GameCub emulator er på vej.

"BREAKING DEVELOPMENT: Through looking at executable strings it was discovered that TP on the Chinese Shield is actually emulated after all. So Nintendo has a working GC emulator available for the Switch that performs very well"

Ifølge selvsamme bruger er emuleringen ganske okay, og spillet holder 30fps og har hurtige indlæsningstider. Nu skal det bare komme til Switch.

The Legend of Zelda: Twilight Princess

Relaterede tekster

2
Twilight Princess HD på vej?

Twilight Princess HD på vej?

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Mange Wii U-ejere blev meget skuffede, da Nintendo afslørede, at Zelda til Wii U ikke ville udkomme i 2015 alligevel. Spørgsmålet er: Har Nintendo en plan, der vil gøre...Indlæser mere indhold