Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
ZombiU

Rygte: Zombi U er under udvikling til PS4 og Xbox One

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Bliver det tidligere Wii U-eksklusive Zombi U snart afsløret til Xbox One og PlayStation 4? Det er i hvert fald det seneste rygte i cirkulation, efter at Unseen64 har citeret en kilde tæt udgiveren, der fortæller, at de nye versioner vil blive afsløret under E3 i næste uge. Tag dog denne med et gran salt, da Unseen64's Tamaki siger, at rapporten kun siger at disse versioner er under udvikling, og ikke om de nogensinde ser dagens lys.

ZombiU

Relaterede tekster

ZombiUScore

ZombiU

ANMELDELSE. Skrevet af Martin Eiser - GR DE

ZombiU er en af de lanceringstitler, som vi har set frem til på Wii U. Se om det var ventetiden værd her, når Martin anmelder.

6
ZombiU dropper U'et

ZombiU dropper U'et

NYHED. Skrevet af Philip Lauritz Poulsen

Action-spillet ZombiU udkom oprindeligt eksklusivt til Wii U, men på det seneste har vi fået de første tegn på, at spillet også er på vej til PlayStation 4 og Xbox One....

1
Detaljer om det droppede ZombiU 2

Detaljer om det droppede ZombiU 2

NYHED. Skrevet af Lee West

Unseen64 er, som de fleste måske ved, en side om droppede spilprojekter. De er gennem tiden blevet ganske gode til at grave information frem, om projekter, som ikke...Indlæser mere indhold