Dansk
Gamereactor
nyheder

Så brutal har Embracers rekonstruktionsprogram været

Over 4.500 medarbejdere er blevet fyret og mere end 80 projekter er droppet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I kølvandet på et mislykket forsøg på at indgå et partnerskab med saudiarabiske Savvy Games, til en anslået værdi på 2 milliarder dollars (13,8 milliarder kroner), indledte svenske Embracer Group i juni sidste år et benhårdt rekonstruktionsprogram, som de fleste nok har hørt om.

I den seneste finansielle rapport fra Embracer Group, som om torsdag, kunne man se hvad det har betydet. 27% af Embracer Groups samlede medarbejdere er siden sidste sommer blevet fyret, hvilket svarer til 4.532 mennesker, 44 studier er blevet lukket og 80 igangværende projekter er blevet droppet.

I forbindelse med den finansielle rapport siger Embracer Groups CEO Lars Wingefors, at rekonstruktionsprogrammet nu er "successfully finalised" og at den har "created a stronger foundation for improved profitability, cash flows and long-term value creation".

I det seneste kvartal har Embracer Group oplevet et fald i salget på 10%, både på grund af deres nedskæringer, men også fordi spil som Alone in the Dark og Outcast: A New Beginning ikke har levet op til forventningerne. Modsat har Tomb Raider I-III Remastered klaret sig bedre end forventet mens Star Wars: Battlefront Classic Collection har klaret sig som forventet, på trods af negative anmeldelser. Star Wars navnet alene, kan trække købere til ladet det til.

Så brutal har Embracers rekonstruktionsprogram været


Indlæser mere indhold