Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Fortnite

Så er der flere detaljer om Fortnites Celebrity Pro-Am-turnering

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er hurtigt gået hen og er blevet ret hektisk at følge med i de forskellige eSportsinitiativer som Epic Games har igangsat. Den største kommende begivenhed er dog uden tvivl den store celebrity-turnering, som afholdes ved E3, og nu har vi flere detaljer.

Epic Games har nemlig afsløret, at spillet vil være at finde i konferencecenterets South Hall, og at Fortnite Celebrity Pro-Am officielt starter kl. 00:30 d. 13 juni. Her kan man vinde særlige præmier ved at se med via Mixer, Twitter, Twitch og Youtube.

Her er 50 professionelle og 50 berømtheder til stede, der skal opdeles i tomandshold. De kan vinde hele $3 millioner til en bestemt velgørenhed.

Så hvem deltager? Ja, Ninja gør naturligvis, og han får selskab blandt andet Joel McHale, UFC-kæmperen Demetrious Johnson og rapstjeren Desiigner.

Fortnite
Photo: Epic Games

Relaterede tekster

FortniteScore

Fortnite

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

98% af jordens befolkning er forsvundet her henover sommeren, og du kan læse med i det følgende, og lære hvordan vores hånd-tamme forsker Sebastian har grebet den situation an i spillet Fortnite.Indlæser mere indhold