Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Little Big Planet Vita

Sackboy og Marvels superhelte sammen om LBP-genudgivelse

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sony er på vej med en genudgivelse af Little Big Planet til PlayStation Vita, der er propfyldt med nyt Marvel-indhold, skriver den officielle PlayStation-blog.

Den såkaldte Marvel Super Hero Edition indeholder blandt andet 18 nye kostumer baseret på Marvels figurer, samt "loads of stickers, decorations, effects and objects to craft your own super hero adventures" , som det lyder på bloggen. Der vil også være nye minispil og baner baseret på Marvel-indholdet.

Om der er mere indhold end i den tidligere annoncerede pakke ved vi endnu ikke.

Little Big Planet Vita: Marvel Super Hero Edition udkommer den 19. november, og kommer til at koste €19,99. Den danske pris kender vi ikke endnu.

Little Big Planet Vita
Little Big Planet VitaLittle Big Planet VitaLittle Big Planet Vita

Relaterede tekster

8
Little Big Planet VitaScore

Little Big Planet Vita

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Sackboy og hele hans kreative verden er klar til at udforske din lommekonsol, men er eventyret værd at at bruge din tid på?

4
Little Big Planet

Little Big Planet

PREVIEW. Skrevet af Wiebke Westphal - GR EU

Antallet af essentielle spil til Sonys transportable konsol PS Vita er lige for tiden til at overskue. Vi kigger på Little Big Planet.Indlæser mere indhold