Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
NYHED - SPONSORERET INDHOLD

Sådan gør Immortals of Aveum dig til en mester i magi

Vi ser på de unikke typer af magi, som Ascendant Studios' FPS vil tilbyde.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Vi tæller nu dagene ned, indtil Immortals of Aveum udkommer på PC, PS5 og Xbox Series X/S. Det magiske FPS bliver lanceret allerede den 22. august, og med den udgivelsesdato i tankerne har vi vendt vores opmærksomhed mod de magiske systemer i spillet, og hvordan de fungerer.

Hvis du vil vide mere om, hvordan rød magi adskiller sig fra grøn og blå magi, må du ikke gå glip af videoen nedenfor, hvor vi forklarer, hvad der adskiller disse magiske typer, og hvorfor du ofte vil skifte mellem dem i kampens hede.

Vi kommer også lidt ind på tilpasningssystemerne i Immortals of Aveum, og hvordan du kan justere besværgelser og endda indstille hovedpersonen Jak's udstyr, så det passer bedre til din spillestil. Det er næsten overflødigt at sige, at du ikke vil gå glip af denne video.

HQ

Relaterede teksterIndlæser mere indhold