Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Warcraft Arclight Rumble

Sådan her ser Warcraft Arclight Rumble ud på iOS og Android

Spillet blev afsløret under et særligt livestream.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Og så skete det endelig. Efter at have først afsløret spillet overfor investorer ved et kvartalsmøde, så er Warcraft Arclight Rumble endelig blevet afsløret for forbrugerne, og det lader faktisk til at lande allerede senere på året.

Vi taler her om et free-to-play strategispil, som både byder på en kampagne, som er singleplayer, og et hav af måder at spillet med og mod andre på også.

"It's a mobile strategy fast-paced hero collector and villain collector game that has a vast PVE campaign. We were super inspired by tower defence games. Our game isn't really a tower defence game, it's more our style to do a tower offence game."

Der er over 60 forskellige karakterer fra Warcraft-universet, som fortolkes som tabletop miniature-figurer, og en beta-test løber af stablen lige om lidt.

Du kan se afsløringen, gameplay og meget mere herunder.

HQ
HQ
HQ
Warcraft Arclight Rumble

Relaterede teksterIndlæser mere indhold