Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
lifestyle
John Wick: Chapter 4

Sådan kommer John Wick i form

Baba Yaga er måske ved at blive gammel, men hans træning ville slå en ung ud.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Enhver, der har set ikke bare John Wick: Chapter 4, men nogen af filmene i franchisen, undrer sig uden tvivl over, hvilken slags træning Keanu Reeves gennemgår for at kunne gennemføre et så massivt udvalg af krævende kampsekvenser. Heldigvis har Reeves' træner Patrick Murphy for nylig sat sig ned med GQ for at tale om netop denne proces, og hvordan han får Reeves i form til rollen.

Vi får at vide, at træningen stort set drejer sig om kabel- og båndmodstandsaktiviteter og nul tunge løftesessioner, da målet aldrig var at opbygge muskelmasse, men at påvirke Reeves' kropsholdning, justering og stabilisering, så han kunne gennemføre en så krævende filmplan, alt sammen mens han var i 50'erne.

For at tilføje til dette kræver det også moderne restitutionsindsats at komme i John Wick-form, hvilket betyder kryoterapi og isbade og en diæt bestående af hele fødevarer bakket op med restitutionstilskud for at holde skuespilleren i kampform.

Men selvfølgelig kræver dette træningsniveau konsistens og en stærk mental holdning, og Murphy udtalte, at Reeves trænede dagligt (selv i weekenderne) efter stunttræning, og at han er "second to none, når det kommer til fokus og indsats for en fysisk rolle."

Dette er en annonce:

Hvis du leder efter noget, der får dig i form for tiden, så tjek Murphys træning via GQ.

John Wick: Chapter 4

Relaterede teksterIndlæser mere indhold