Dansk
Gamereactor
nyheder
The Witcher

Sådan kommer Liam Hemsworth til at se ud som Geralt i den nye Witcher-sæson

Billederne er af stuntmanden Joel Adrian, men det er i brede træk Hemsworths udseende.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Som en bruger har påpeget, så er dette ikke Hemsworth selv, men hans stunt double, Joel Adrian. Det giver os dog stadig et ret afgørende visuelt fingerpeg om hvordan Hemsworths karakter står til at tage sig ud, men vi har rettet nyheden.

Vi har alle ventet ret spændt på at se hvordan skuespiller Liam Hemsworth kommer til at tage sig ud som Geralt of Rivia, efter han tog over for Henry Cavill for et godt stykke tid siden. Den kommende fjerde sæson er i produktion lige nu, og derfra er der naturligvis lækket billeder af Hemsworths stuntmand Joel Adrian, i en identisk udgave af hans kostume.

Du kan se ham via billedet, der blev sluppet løs via X herunder. Naturligvis skal det siges, at dette ikke er sådan karakteren vil se ud efter lidt postproduktion, men et tilfældigt snapshot under optagelserne. Tag derfor dette "endelige" look med et gran salt.

Naturligvis har det også skabt harme blandt Cavill-fans, der i forvejen er utilfredse med skiftet, og med showet generelt. Vi opfordrer derfor til at vente med den endelige bedømmelse.

The Witcher

Relaterede teksterIndlæser mere indhold