Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Hearthstone: Heroes of Warcraft

Sådan ser Hearthstone Winter Championship ud

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Oven på afslutningen af de regionale delfinaler ved vi nu præcis hvem de i alt 16 Hearthstone: Heroes of Warcraft-spillere er der skal hele vejen til Bahamas for at deltage i Heathstone Championship Tour (HCT) Winter Championship.

Dem der har kvalificeret sig fra Asien er b787, Lojom, Palmblad, og Yulsic, der slutter sig til de kvalificerede fra Amerika, nemlig Fr0zen fra Luminosity Gaming, Tarei, DocPawn, og DrJikininiki.

Disse otte vil møde hård konkurrence fra konkurrencedygtige europæiske spillere, nemlig Pavel, Russian ShtanUdachi, Greensheep, og Neirea. Dertil kommer de kinesiske deltagere, lovelychook, Xhope, Lyge, og OmegaZero.

Winter Championship bliver yderligere uddybet på Battle.net og foregår fra d. 23 til d. 26 marts. Præmien er på hele $250.000.

Skal du se med?

Hearthstone: Heroes of Warcraft

Relaterede tekster

Hearthstone: Heroes of WarcraftScore

Hearthstone: Heroes of Warcraft

ANMELDELSE. Skrevet af Mika Sorvari

Uden tidligere erfaring med genren, træder Blizzard direkte ind på markedet for digitale kortspil og viser hvordan det skal gøres...Indlæser mere indhold