Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Sonic the Hedgehog

Sådan ser Sonic angiveligvis ud i den nye Hollywood-film

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

For nylig har holdet bag den kommende Hollywood-spillefilm baseret på den ikoniske karakter Sonic sluppet den første plakat, og mange lader til at være forvirrede over designet af karakteren, der tenderer til at give Sonic mere menneskelige træk, i stedet for at bevare det mere kantede design.

HQ

Angiveligvis har vi nu fået et ordentligt kig på karakteren i filmen. Ovre på ResetEra er en plakat med Sonic i fuld figur dukket op, og man kan i øvrigt se hvad der ligner Chris Pratt som en hovedrolleindehaver.

Han endte naturligvis ikke med at være med i den færdige film, som har fået brugere på forummet til at spekulere om hvorvidt dette er en tidlig plakat, der skal vise hvordan designerne ønsker at karakteren skal tage sig ud.

Du kan se plakaten herunder. Hvad synes du?

Sonic the Hedgehog

Relaterede tekster

6
Sonic the HedgehogScore

Sonic the Hedgehog

ANMELDELSE. Skrevet af Martin B. Larsen

Segas gamle kending er på farten igen, men glæd dig nu ikke for tidligt. Martin har spillet sig gennem det seneste spil og er absolut ikke imponeret...

4
Nu kan du købe Sonic-håndcreme

Nu kan du købe Sonic-håndcreme

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Hvis du nogensinde har kigget dig omkring på dit badeværelse og tænkt "Jeg ville ønske at flere af de produkter jeg bruger havde Sonic-tema", jamen så behøver du ikke at...Indlæser mere indhold