Dansk
Gamereactor
hardware-tekster

Sage The InFizz Fusion

Sage gør det igen, og introducerer funktionalitet og taktilt design.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Herhjemme der forstår vi ofte forbrugervendte kulsyremaskiner som... ja, som "Sodastream", så tungt har de sat sig på markedet, også selvom at de hverken har patent på selve konceptet, og heller ej er den eneste spiller på markedet. Det er ikke en "kulsyremaskine", det er en "Sodastream", det er ikke en "tablet", det er en "iPad".

Men det er faktisk helt galt, for selvom at en Sodastreams primære salgsargument er den ret lave pris du finder ude i butikkerne, så kan du for lidt mere få noget der kan meget mere. Sage laver nemlig ikke bare direkte fabelagtige kaffemaskine (som du kan læse alt om både her og her), de buldrer nu i direkte konkurrence mod Sodastream med deres "The InFizz Fusion".

Sage The InFizz Fusion
Dette er en annonce:

Okay, lad os adressere elefanten i lokalet; InFizz Fusion er en hel dyrere. Den står dig i noget der ligner 1500-1700 kroner, men for det får du noget der simpelthen tilbyder mere funktionalitet, men kombinerer det med Sages efterhånden efterprøvede design- og konstruktionsmæssige tække. Sagt på en simplere måde; den er bedre lavet, og den ser pænere ud.

Hele produktet er udført i rustfrit stål, og små enkle mekanismer gør det mere taktilt at udføre den ene aktion InFizz Fusion er designet til at yde. Sage er mestre i det her, og det ses klart og tydeligt igen. Både det at sikre FusionCap-låget, at løfte låsen ud og at montere flasken føles alt sammen taktilt, responsivt og enormt tilfredsstillende.

Okay, så hvad så med funktionaliteten? Det som Sage slår sig op på generelt, er fordi InFizz Fusion både kan levere mere kulsyre hurtigere, og fordi at førnævnte FusionCap selv kan regulere trykket nede i flasken, så er det muligt at "bruse" en lang række forskellige ting, ikke bare lave pseudo-sodavand eller danskvand. I testperioden prøvede vi juice, the, vin, you name it. Og det virker.

Sage The InFizz Fusion
Dette er en annonce:

Der er stort set ingen rengøring, og selvom andre anmeldere ikke anbefaler at man smider flasken i opvaskeren, så har vi haft den igennem en enkelt gang, og har ikke umiddelbart oplevet problemer. Dog skal man naturligvis være bevidst om, at det man bruser op i flasken kan afgive smag eller lugt, så kaffe er måske ikke helt ideelt - den odeur får du aldrig ud derfra igen.

Hvis man skal lede efter et ankepunkt, for det her er trods alt et ret funktionsorienteret produkt, der gør én ting, og gør det ret godt, så finder jeg det lettere fornæmende at Sage ikke har inkluderet en C02-flaske. Med den pris, så burde alt være på plads når man kommer hjem med InFizz Fusion, og ikke nok med det; fordi Sage endnu ikke selv laver deres egne (i hvert fald ikke her), så måtte jeg købe en Sodastream-flaske (som dog passer til, lige så gør alle 60L med almindelig skrue) i Elgiganten. Det synes ikke at være synderligt effektivt.

Men udover det? Fusion sætter en Sodastream til vægs på alle måder, og bruser du drikke op ofte nok, så er funktionaliteten virkelig det værd.

08 Gamereactor Danmark
8 / 10
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede teksterIndlæser mere indhold