Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Saints Row (2007)

Saint’s Row droppet på PS3

Volition: Vi satser i stedet på toeren

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Tidligere i dag kunne vi fortælle dig, at der er en toer på vej af Saint's Row, men i denne anledning fik vi ikke samtidig fortalt, at firmaet har droppet alle planer om en konvertering af Xbox 360-originalen til PlayStation 3. Dermed kommer der altså ikke, som tidligere annonceret, en PS3-udgave denne sommer af Saint's Row. Brian Farrell fra THQ sagde følgende om beslutningen:

"Vi mener at det vigtigste ny er at Saint's Row som serie lanceres samtidig på begge formater og på et tidspunkt hvor den installerede base af konsoller er større. Der er flere muligheder i en multiplatform lancering."

Så du skal altså ikke kæmme hylderne for PS3-udgaven af Saint's Row denne sommer, den er nu droppet.

Saints Row (2007)
Saints Row (2007)
Saints Row (2007)

Relaterede tekster

Saint's RowScore

Saint's Row

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Tanggaard

Skift San Andreas ud med Stilwater, og fortsæt karrieren som gadesmart gangster. Tanggaard har spenderet et par uger i Volitions sandkasse og fortælle nu alt om oplevelsen...Indlæser mere indhold