Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Saints Row: The Third

Saints Row med bonus

Alligevel lidt ekstra til PS3-versionen

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi kunne tidligere fortælle at der ikke så ud til at ville være noget eksklusiv indhold i PlayStation 3-versionen af Saints Row: The Third, men det ser nu ud til at have ændret sig om ikek andet for amerikanerne ifølge den amerikanske PlayStation-blog.

Derfor skulle alle amerikanske PlayStation 3-versioner af det populære spil modtage et online pass, som inden længe vil kunne indløses til en download-version af Saints Row 2.'

Hvorvidt dette også bliver et tiltag der i fremtiden vil gælde for de europæiske versioner af Saints Row: The Third, er endnu ikke noget THQ har valgt at kommentere, men er du fan af serien bør du begynde at krydse fingrene.

Saints Row: The Third

Relaterede tekster

Saints Row: The ThirdScore

Saints Row: The Third

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki - GR SE

Spilverdenens svar på Beavis & Butt-head, Jackass og Jersey Shore er tilbage. I Saints Row: The Third er galskaben grovere, større og endnu sjovere. Jonas har levet livet som pimp.

0
En "ægte" Saints Row Genki Manapult på eBay

En "ægte" Saints Row Genki Manapult på eBay

NYHED. Skrevet af Lee West

Du kan muligvis erindre udvidelsen til Saints Row: The Third, hvor du fik et noget anderledes køretøj. Den såkaldte Saints Row Genki Manapult er baseret på en 1956 Ford...Indlæser mere indhold