Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Saints Row: The Third

Saint's Row: The Third kommer til Nintendo Switch i 2019

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Saints Row: The Third lader til at være favoritten blandt fans, og derfor er det måske ikke så mærkeligt at spillet nu bliver genudgivet til Nintendo Switch. THQ Nordic afslørede nemlig via en kort pressemeddelelse i anledning af årets Gamescom, at spillet vil ankomme på Nintendos hybridkonsol en gang næste år.

Det vides ikke hvilke ændringer der bliver foretaget, men det vides dog at spillet vil indeholde samtlige udvidelser Genkibowl VII, Gangstas in Space, og The Trouble with Clones.

Der findes desværre ingen billeder eller nogen trailer.

Saints Row: The Third

Relaterede tekster

Saints Row: The ThirdScore

Saints Row: The Third

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki - GR SE

Spilverdenens svar på Beavis & Butt-head, Jackass og Jersey Shore er tilbage. I Saints Row: The Third er galskaben grovere, større og endnu sjovere. Jonas har levet livet som pimp.

0
En "ægte" Saints Row Genki Manapult på eBay

En "ægte" Saints Row Genki Manapult på eBay

NYHED. Skrevet af Lee West

Du kan muligvis erindre udvidelsen til Saints Row: The Third, hvor du fik et noget anderledes køretøj. Den såkaldte Saints Row Genki Manapult er baseret på en 1956 Ford...Indlæser mere indhold