Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Saints Row: The Third

Saints Row: The Third Remastered er officielt blevet afsløret

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hvis du synes at Saint's Row-serien kørte en smule af sporet til sidst, og ønsker at finde tilbage til det kapitel der for alvor gjorde serien berømt, nemlig Saint's Row: The Third, jamen så har du heldet med dig. Efter megen spekulation kan vi nemlig være blandt de første medier der kan afsløre, at Saint's Row: The Third vender tilbage på de nye konsoller i restaureret format.

Spillet ankommer d. 22 maj på PlayStation 4 og Xbox One, og der er tale om både bedre teksturer, bedre lyssætning takket være en ny grafikmotor, redesignede områder og mere detaljerede karaktermodeller.

Faktisk er de gået så langt som at redesigne samtlige teksturer i hele Steelport, og alle våbnene er også blevet restaureret, samt hvert eneste køretøj. Desuden indeholder spiller al den tidligere udgivede DLC, som er hele 30 stykker.

Du kan se traileren, samt billederne herunder.

HQ
Saints Row: The Third
Saints Row: The ThirdSaints Row: The Third
Saints Row: The ThirdSaints Row: The ThirdSaints Row: The ThirdSaints Row: The Third
Saints Row: The ThirdSaints Row: The Third

Relaterede tekster

Saints Row: The ThirdScore

Saints Row: The Third

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki - GR SE

Spilverdenens svar på Beavis & Butt-head, Jackass og Jersey Shore er tilbage. I Saints Row: The Third er galskaben grovere, større og endnu sjovere. Jonas har levet livet som pimp.

0
En "ægte" Saints Row Genki Manapult på eBay

En "ægte" Saints Row Genki Manapult på eBay

NYHED. Skrevet af Lee West

Du kan muligvis erindre udvidelsen til Saints Row: The Third, hvor du fik et noget anderledes køretøj. Den såkaldte Saints Row Genki Manapult er baseret på en 1956 Ford...



Indlæser mere indhold