Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Alan Wake 2

Sam Lake: Historien i Alan Wake 2 bliver "et monster"

Forfatteren bag det nye Alan Wake lover en massiv fortælling.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sidste år fik vi en remaster af gyserspillet Alan Wake og samtidigt blev det endelig officielt afsløret, at Alan Wake 2 var under udvikling.

Spillets hovedperson er som bekendt forfatteren Alan Wake, og netop derfor giver det god mening, at spillets kreativt ansvarlige Sami Antero Järvi, bedre kendt som Sam Lake, i sin seneste Twitter-opdatering giver et lille indblik i spillets skriveproces.

Ifølge Sam Lake har det kreative hold allerede skrevet "tonsvis af tekst," og historien tegner derfor til at blive et sandt "monster." Det originale Alan Wake tog omtrent 10-12 timer at gennemføre, men noget kunne altså tyde på, at efterfølgeren mere omfangsrig.

I samme opdatering afslører Sam Lake også, at man er i gang med at foretage optagelser til spillet med dets skuespillere. Da Remedy er kendt for deres filmiske singleplayer-spil af høj kvalitet, kan vi næsten ikke vente med at se mere til Alan Wake 2, der efter planen udkommer i 2023.

Alan Wake 2

Relaterede teksterIndlæser mere indhold