Dansk
Gamereactor
nyheder

Samsung lancerer nye ure, Buds, Flip og Fold telefoner

Men Den Ene Ring lader vente på sig, men du får "nye, intelligente velvære oplevelser"

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Som en del af den nye AI bølge giver Samsung dig Galaxy Watch7, Galaxy Watch Ultra og så en Galaxy Ring der dog ikke kommer til Danmark endnu.

Galaxy Watch 7 giver dig en 3nm-processor, med "tre gange hurtigere CPU og 30% forbedret energieffektivitet af applikationsprocessoren" og så er det også det første Galaxy-smartwatch med dual-frekvens GPS. Det kommer i 40- og 44mm varianter samt med et utal af remme.

Samsung lancerer nye ure, Buds, Flip og Fold telefoner

Galaxy Watch Ultra er det kraftigste, med mere af det hele, titaniumramme, 10ATM vandmodstand, i større højder, og er rettet imod udøvere af ekstremsport og byder herudover på automatisk night mode samt en 3000 nits skærm. Det kommer i 47mm og flere farvevarianter.

Galaxy Z Fold 6 byder naturligvis på AI, inklusiv oversættelse af PDF filer og understøttelse af S-pen og kreative AI programmer samt samtidig oversættelse imellem to parter med visuel hjælp grundet de to skærme, eller Live Translate der oversætter dine telefonopkald i realtid, den understøtter dog ikke sønderjysk endnu. Der er 7.6" skærm med 2600 belysning.

Samsung lancerer nye ure, Buds, Flip og Fold telefoner

Galaxy Z Flip6 er har fået nyt 3,4-tommer store Super AMOLED FlexWindow, massere af nye muligheder med foto og video, samt autozoom. Der er nye 50MP wide- og 12MP ultra wide sensorer, med 2x optisk zoom i førstnævnte.

Begge har Samsung Knox som det kendes fra S24 serien.

Buds 3 serien kan nu fungere som tolk i realtid sammen med Fold 6 eller Flip 6, og der er kommet et totalt redesign.

Galaxy Z Fold6: 15.699 DKK

Galaxy Z Flip6: 9.499 DKK

Buds3 Pro: 1.899 DKK

Galaxy Buds3: 1.299 DKK

Galaxy Watch Ultra: 5.299 DKK.

Galaxy Watch7 (40 mm): 2.399 DKK.

Galaxy Watch7 (44 mm): 2.599 DKK

Samsung lancerer nye ure, Buds, Flip og Fold telefoner


Indlæser mere indhold