Dansk
Gamereactor
nyheder

Samsung udgiver SSD med en kapacitet på 61TB

Og en SSD på 122TB kunne være på vej

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Som altid med hardware, går kurven kun én vej, når det kommer til performance og kapacitet. Moores lov er muligvis ikke en eksakt videnskab, men der er dog noget om snakken.

PCGamesN skriver, at Samsung netop har introduceret BM1743, en bassemand af en SSD med en imponerende kapacitet på hele 61TB, en 7.200MB/s læsehastighed og en skrivehastighed på 2.000MB/s. I forbindelse med annonceringen siger Samsung også, at en 122,8TB version kan være næste skridt.

Der er - desværre - ikke tale om et produkt målrettet den gængse PC-entusiast, endsige den almindelige forbruger. Som de skriver på PCGamesN:

"Now, before you get carried away dreaming about the mammoth game library you could store on this colossal drive, this tech isn't for anyone looking for the best SSD for gaming right now. Instead, the new Samsung BM1743 is aimed at enterprise customers, but it shows the tech does exist, and it will only be a matter of time before we see higher-capacity drives in our desktop PCs as well."

Så hvem ved - om et år eller to er en SSD med 50+ TB kapacitet måske en reel mulighed for os dødelige PC-nørder. Det ville jo være nok plads til at have næsten tre Call of Duty spil installeret på samme tid.

Samsung udgiver SSD med en kapacitet på 61TB


Indlæser mere indhold