Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

Samuel L. Jackson skubber tilbage imod Tarantinos kommentarer om filmstjerner

Instruktøren har sagt at Marvel har ødelagt ideen om den klassiske filmstjerne.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For nylig sagde Quentin Tarantino, at en af de effekter Marvel har haft på den brede filmbranche er destrueringen af ideen om den klassiske filmstjerne. Han argumenterer for det nu er selve karaktererne der er stjernerne, ikke skuespillerne, i stil med James Bond.

Men det mener Samuel L. Jackson er direkte forkert. I et interview med Entertainment Weekly fortæller han, at det ikke rigtig passer:

"It takes an actor to be those particular characters, and the sign of movie stardom has always been, what, asses in seats? What are we talking about?. That's not a big controversy for me to know that apparently, these actors are movie stars. Chadwick Boseman is Black Panther. You can't refute that, and he's a movie star."

Tarantinos kommentarer har vist sig at være kontroversielle, både fordi mange har peget på at Robert Downey Jr. naturligvis er en filmstjerne, og samtidig at via udskiftelige roller som James Bond så er det her heller ej et nyt fænomen skabt af Marvel.

Samuel L. Jackson skubber tilbage imod Tarantinos kommentarer om filmstjerner


Indlæser mere indhold