Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Samurai Shodown

Samurai Shodown til Nintendo Switch udgives i første kvartal af 2020

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Er du fan af kampspil, bliver de første tre måneder af det nye år en travl periode for dig. Udover at Granblue Fantasy: Versus rammer hylderne til februar, sammen med Street Fighter V: Champion Edition, har Nintendo via deres officielle YouTube-kanal afsløret at Samurai Shodown rammer Nintendo Switch i første kvartal af 2020.

Spillet ankommer med sædvanligt forventet funktionalitet, hvor du kan spille lokalt mod en ven med hver jeres JoyCon eller tage spillet med på farten. Hvordan spillet står til med tilkøbskarakterer og Season Pass er uvist, da afsløringen intet nævner om det. Dog, hvis man forudbestiller, får man adgang til Samurai Shodown! 2, som tidligere kun var tilgængelig på den håndholdte Neo Geo Pocket.

Samurai Shodown slutter sig derved til Mortal Kombat 11, Super Smash Bros. Ultimate, Blazblue: Central Fiction, BlazBlue: Cross Tag Battle og Dragon Ball FighterZ af større kampspil tilgængelig på Nintendos hybridkonsol. Man fristes til at sige, at sortimentet efterhånden er ved at følge trop med de resterende konsoller.

HQ
Samurai Shodown
Samurai ShodownSamurai Shodown
Samurai ShodownSamurai Shodown

Relaterede tekster

3
Samurai ShodownScore

Samurai Shodown

ANMELDELSE. Skrevet af Søren Svanhof

SNK er tilbage. Det udtalte kitsch er til at føle på og de skøre idéer er i topform, dog på bekostning af hvad der kunne have været det mest unikke kampspil i år.

0
Samurai Shodown kommer snart til PC

Samurai Shodown kommer snart til PC

NYHED. Skrevet af Emil Hanquist

Sidste år landede kampspillet Samurai Shodown i form af et reboot af det originale spil fra 1993. Dengang var spillet dog kun tilgængeligt på konsollerne og Google...

1
SNK afslører nyt Samurai Shodown-spil

SNK afslører nyt Samurai Shodown-spil

NYHED. Skrevet af Søren Svanhof

SNK var næsten gået i glemmebogen for nogle år siden, men nu er spilfirmaet, kendt for deres kampspil, tilbage på kortet. I sidste uge fortalte vi om en mystisk...Indlæser mere indhold