Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Samurai Shodown

Samurai Showdown kommer til Steam næste måned

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det våbenbaserede kampspil Samurai Showdown fik en positiv modtagelse tilbage i 2019, da det udkom til PS4 og Xbox One. Et år senere kunne PC-spillere så prøve kræfter med det nyeste kapitel i den klassiske serie, men det krævede dog, at de købte spillet på Epic Store.

Nu er Samurai Showdown så endeligt på vej til Steam, hvor det udkommer d. 14. juni. Det meddeler SNK på Twitter.

Ligesom de fleste andre moderne fighting games har også Samurai Showdown årlige sæsonkort. Samme dag som spillet bliver tilgængeligt på Steam, bliver også Season Pass 3's tredje karakter tilgængelig i form af Shiro Tokisada Amakusa, en af seriens faste kæmpere.

Sæsonkortets fjerde og sidste karakter er endnu ikke blevet afsløret.

Samurai Shodown
Samurai Shodown

Relaterede tekster

3
Samurai ShodownScore

Samurai Shodown

ANMELDELSE. Skrevet af Søren Svanhof

SNK er tilbage. Det udtalte kitsch er til at føle på og de skøre idéer er i topform, dog på bekostning af hvad der kunne have været det mest unikke kampspil i år.

0
Samurai Shodown kommer snart til PC

Samurai Shodown kommer snart til PC

NYHED. Skrevet af Emil Hanquist

Sidste år landede kampspillet Samurai Shodown i form af et reboot af det originale spil fra 1993. Dengang var spillet dog kun tilgængeligt på konsollerne og Google...

1
SNK afslører nyt Samurai Shodown-spil

SNK afslører nyt Samurai Shodown-spil

NYHED. Skrevet af Søren Svanhof

SNK var næsten gået i glemmebogen for nogle år siden, men nu er spilfirmaet, kendt for deres kampspil, tilbage på kortet. I sidste uge fortalte vi om en mystisk...Indlæser mere indhold