Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Resident Evil 2

Save-filer i Resident Evil 2, 3 og 7 kan overføres direkte til de kommende PS5- og Xbox Series-versioner

Det kommer til at være legende let at samle op fra hvor du slap.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For ikke så lang tid siden afslørede Capcom, at de har i sinde at drage fuld fordel af de ekstra hestekræfter i PlayStation 5 og Xbox Series ved at lave dedikerede current-gen version af Resident Evil 2, Resident Evil 3 og Resident Evil 7: Biohazard. Alle tre versioner lander senere på året, og er gratis for eksisterende ejere.

Men hvad med ens fremgang, skal man starte forfra, idet man opgraderer til den nye version? Nej, det lader ikke til at være tilfældet. Via Twitter har Capcom præciseret, at al save-date overføres direkte:

"We're happy to confirm that save data from the original PlayStation 4 and Xbox One versions of these games will carry over to their respective upgraded versions. DLC that comes with Resident Evil 7 Gold Edition will transfer over, as well!"

Der er ikke konkrete udgivelsesdatoer på nogle af de tre spil.

Resident Evil 2

Relaterede tekster

Resident Evil 2Score

Resident Evil 2

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Capcom redefinerer hvad vi kan forvente os af en genudgivelse med et af de mest effektive gyserspil i denne konsolgeneration.Indlæser mere indhold