Dansk
Gamereactor
nyheder

Scarlett Johansson slutter sig til castet på ny Jurassic World-film

Hun slutter sig til blandt andet Manuel Garcia-Rulfo, Jonathan Bailey, og Rupert Friend.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi ved allerede at der arbejdes på en helt ny Jurassic-film, som kommer til at tage "serien tilbage til rødderne". Det sker blandt andet ved at manuskriptforfatteren bag er David Koepp, en mildest talt legendarisk forfatter, der blandt andet har leveret manuskriptet til den originale Jurassic Park og The Lost World.

Og nu ved vi at Scarlett Johansson skal spille en af de ledende hovedroller i den kommende film. I en meddelelse til ComicBook bekræfter hun at hun skal medvirke:

"I'm an enormous Jurassic Park fan. It's one of the first films I remember seeing in the theater. I remember seeing it so vividly. It was like life-changing. It was mind-blowing. I cannot express how excited I am. The script is so incredible. David Koepp wrote it. He returned after like 30 years to write the script. He's so passionate about it, which is so awesome."

Angiveligt er Universal så sikre på projektet, der instrueres af Rogue One-instruktør Gareth Edwards, at de allerede har sat premieredatoen til den 2. juli 2025.

Scarlett Johansson slutter sig til castet på ny Jurassic World-film


Indlæser mere indhold