Dansk
Gamereactor
nyheder
Anthem

Schreier: Anthems endelige skæbne skal afgøres i denne uge

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi kan vist allesammen blive enige om, at det ikke ligefrem gik for Anthem som Bioware eller EA havde håbet. Spillet høstede kun middelmådige anmeldelser, og hurtigt forduftede spillere i massevis. Det blev så galt at studiet valgte at lukke ned for deres daværende road map, og i stedet afsløre "Anthem Next", en slags relancering af spillet med nye strukturer, mekanikker og systemer.

Men vi har intet hørt til det projekt i mange, mange måneder, og i mellemtiden har Christian Dailey, der stod for relanceringen, forladt holdet.

Det leder os til i dag, hvor Jason Schreier har udgivet en ny artikel på Bloomberg, hvor han siger at Anthem Nexts endelige skæbne skal afgøres af EA's ledelse på et møde senere i denne uge. Dette sker tilsyneladende efter skuffende fremgang, og det lader til at det her er "make-or-breake", så at sige.

"People familiar with the project said it will need to expand to at least triple that in order to produce new content and continue attempting to overhaul the game. EA has not yet indicated whether it's willing to commit that kind of budget to revive a maligned game."

Bioware skal altså bruge mere tid, og flere ressourcer, og det vides ikke om EA overhovedet vil give dem det. Hvis ikke, så er det nok slut for Anthem.

Anthem

Relaterede tekster

AnthemScore

Anthem

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Laursen

Anthem udkommer i morgen, men Laursen har allerede brugt en uge i Bastion. Læs hans tanker om spillet her.Indlæser mere indhold