Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Scorn

Scorn vil tage cirka 6-8 timer at gennemføre

Og der er ingen Photo Mode ved selve lanceringen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Nu er der vitterligt ikke særlig lang tid til at gyserspillet Scorn, der er bemærkelsesværdigt for sin H.R. Giger-inspirerede verden, udkommer. Udgivelsen finder sted i oktober, og når det lander, så kan vi forvente en relativt lang kampagne.

Ebb Software har udgivet lidt mere information om projektet, hvor de slår fast at selvom holdet bag startede med bare få ansatte, så anser de nu spillet som værende af "AA" kvalitet. Dermed kan vi forvente cirka 6-8 timer fra kampagnen.

"It's an independent production and a passion project! Although we started with just 4 people and a very small budget, we've since grown into what you could consider a AA project."

Desuden er der ingen Photo Mode, men de har dog designet en relativt minimalistisk brugerflade, så det bør være muligt at tage flotte billeder.

HQ
Scorn

Relaterede tekster

8
ScornScore

Scorn

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Frastødende, forvirrende og kvalmende brunt. Scorn drypper af atmosfære, men det er langt fra for alle.Indlæser mere indhold