Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Dragon's Dogma 2

Se 9 minutters gameplay fra Dragon's Dogma 2

Og lær blandt andet mere om spillets klasser og kampe.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det kan godt være, vi ikke har en udgivelsesdato for Dragon's Dogma 2 endnu, men spillet ser allerede ganske lovende ud. På Tokyo Game Show viste Capcom ni minutters gameplay med spillets instruktør Hideaki Itsuno som kommentator.

Dragon's Dogma 2 viste sine fire startklasser frem, også kendt som dets "base vocations". Der er tale om klasserne Fighter, Archer, Thief og Mage. Du kan kombinere disse klasser på kryds og tværs gennem de avancerede klasser, såsom Mystic Spearhand og Magic Archer. Det lader til, at klasserne bevarer den samme jordnære følelse, som de havde i det originale spil.

Vi fik også noget kamp og udforskning at se. Eftersom spillets verden er fire gange så stor som det orginale spils, lader det til, at udforskning bliver prioriteret langt højere denne gang.

Du kan se videoen nedenfor.

Glæder du dig til Dragon's Dogma 2?

HQ

Relaterede teksterIndlæser mere indhold