Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Battleborn

Se Battleborns multiplayer trailer her

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I begyndelsen af næste år, d. 9 februar for at være nøjagtig, udgiver 2K Games Gearbox Softwares shooter-spil Battleborn på PC, PlayStation 4 og Xbox One. Udviklerne fra Gearbox lader til endnu en gang at have benyttet sig af deres skæve humor i spillet, og det er noget mere farverigt, end det vi plejer at se frem dem.

I går aftes ved Paris Games Week under Sonys pressekonference blev der vist en ny trailer for spillet frem, som viser hvad man kan forvente sig af titlens multiplayer, når den udkommer. Du kan se traileren herunder (og se om du kan spotte "kill shot"-vinklen, der kort vises).

HQ
Battleborn

Relaterede tekster

BattlebornScore

Battleborn

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Battleborn er forvirrende. Det er faktisk så forvirrende, at det ofte forvirrer sig selv.

0
Battleborn går delvist free-to-play

Battleborn går delvist free-to-play

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Gearbox Software's Randy Pitchford afviste ellers at Battleborn ville gå free-to-play, men nu er spillet blevet det, delvist. Free-to-play-udgaven af spillet giver...Indlæser mere indhold