Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Call of Duty: Modern Warfare III

Se de remastererede multiplayer-baner til Call of Duty: Modern Warfare III

Der er tale om hele 16 baner fra tidligere Modern Warfare-spil.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Dette års Call of Duty-spil hedder Modern Warfare III (igen) og udkommer den 10. november til PS4 og PS5, Xbox One og Series X/S, og PC. Activision har offentliggjort en video, der fremviser spillets multiplayer-baner. Iblandt dem er 16 remastererede baner fra 2009's multiplayer-mesterværk, Call of Duty: Modern Warfare 2.

Lagde du for over et årti siden ligesom undertegnede uanede mængder tid i at forsøge at opnå høje killstreaks i førnævnte spil, så vil det gøre dig helt nostalgisk at se banerne Afghan, Derail, Estate, Favela, Karachi, Highrise, Invasion, Quarry, Rundown, Rust, Scrapyard, Skidrow, Sub Base, Terminal, Underpass og Wasteland med moderne grafik. I nedenstående video forklarer udviklerne deres tilgang til at genoplive de klassiske baner uden at gå på kompromis med nostalgien. Alle baner er åbenbart blevet bygget om fra bunden for at tilgodese moderne Call of Dutys hurtigere bevægelse.

Det loves, at vi vil få mere dybdegående information om spillet d. 5. oktober ved den næste Call of Duty: Next-begivenhed, som sammenfalder med en åben beta til spillet.

HQ
Call of Duty: Modern Warfare III

Relaterede teksterIndlæser mere indhold