Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Call of Duty: Advanced Warfare

Se det nordiske Call of Duty-mesterskab her på Gamereactor

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Søndag den 7 juni kl. 17:00 vil de bedste hold fra Danmark, Finland, Norge og Sverige møde hinanden i det nordiske Call of Duty-mesterskab, og du vil kunne følge hele turneringen på vores live-side.

For en uge siden, ved det svenske Call of Duty-mesterskab, sejrede Barrage Esports over Team Orbit, og vandt 20.000 svenske kroner. Nu rykker de svenske Call of Duty: Advanced Warfare-mestre så videre til de nordiske mesterskaber i den kommende weekend, hvor de skal møde Team Denmark (DK), Team Menace (FI) og Gamersleague (NO), og hvor der kæmpes om titlen som DreamHack Call of Duty Nordic Champion samt en pengepræmie på 50.000 svenske kroner. Hele turneringen bliver spillet på Xbox One, og holdene vil blive udstyret med Astro Gaming 40 headsets og dertilhørende MixAmps, så de får den bedste lyd.

Call of Duty: Advanced Warfare

Relaterede teksterIndlæser mere indhold