Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Trackmania

Se en ny trailer fra det kommende Trackmania-spil

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der findes rigtig, rigtig mange der har et utrolig nært forhold til Trackmania-serien, og de sidste par kapitler har da også klaret sig ganske fortrinligt. Nu er et reboot, eller snarere et remake af Trackmania Nations, på vej ved navn... ja, "Trackmania" bare, og det har været under udvikling og det har været under udvikling i en rum tid.

Men da det blev afsløret tidligere på året, så skete det sågar uden en trailer, men nu har vi fået en trailer og en officiel beskrivelse, og begge kan du finde herunder.

"Race, create and compete in this remake of the legendary Trackmania Nations. Trackmania is a new start for the franchise, with better live content, better progression opportunities, new blocks and upgraded graphics. With its unique racing experience, creation and sharing tools and in-game competition systems, the franchise reinvents itself to become the racing discipline of today. Welcome to the club!"

Spillet skulle være udkommet d. 5 maj, men lanceres nu på PC d. 1 juli.

HQ
Trackmania

Relaterede tekster

2
TrackmaniaScore

Trackmania

ANMELDELSE. Skrevet af Daniel Andersen

Vi er kørt ud på vejene i Nadeos nye racer, men er det værd at blive en del af klubben?Indlæser mere indhold