Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Forza Horizon 2

Se Forza Horizon 2's udgivelsestrailer genskabt i GTA V

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Siden 2012 har Forza Motorsport-serien nydt godt af et lille sidespor i form af Forza Horizon-serien fra Playground Games, som åbner spillets banefokus en smule, og leverer lækker musik, åbne vidder og et lidt mindre seriøst udtryk.

Det seneste spil i serien, Forza Horizon 2, udkom på Xbox 360 og Xbox One d. 3 oktober 2014, og nu har Youtube-stjernen RavenwestR1 genskabt spillets udgivelsestrailer i Grand Theft Auto V. Resultatet hedder "Forza Theft Horizon V", og du kan se den lige her.

Forza Horizon 2

Relaterede tekster

Forza Horizon 2Score

Forza Horizon 2

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Med sydeuropæisk landidyl og masser af fede biler har Playground Games begået en arkade-racer, der kilder alle de rigtige steder.

2
Forza Horizon 2 med nyt fra Ferrari og Nissan

Forza Horizon 2 med nyt fra Ferrari og Nissan

NYHED. Skrevet af Lee West

Har du benzin i blodet, så nyder du ganske sikkert også Microsofts fortræffelige Forza Horizon 2 på din Xbox. Er du samtidig frisk på mere fra Ferrarri eller Nissan, så...

0
Forza Horizon 2 - Storm Island-gameplay

Forza Horizon 2 - Storm Island-gameplay

NYHED. Skrevet af Lee West

I går kunne vi fortælle at en udvidelse til Microsofts fortræffelige arcade-racer var dukket op i form af Forza Horizon 2's Storm Island. Og I dag kan vi byde på en tour...Indlæser mere indhold