Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Diablo III: Reaper of Souls

Se introsekvensen for den kommende Diablo-helt Necromancer

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den kommende Diablo III: Reaper of Souls-Necromancer-helt er stadig i lukket betafase, og for at holde vores nysgerrighed ved lige har Blizzard nu udgivet introsekvensen for den kommende helt.

Selvom der endnu ikke er afsløret en endeligt dato har udvikleren afsløret, at Necromancer-udvidelsen udkommer sammen med spillets næste opdatering 2.6.0., der derudover tilføjer to nye Adventure Zone-typer, nye Challenge Rifts og en række andre tilføjelser.

Hvis du ligesom os har svært med at vente på at prøve den nye helt, har Blizzard nu udgivet introsekvensen for både den mandlige og kvindelige udgave af helten, som du kan se herunder.

Den mandlige Necromancer:

HQ

Den kvindelige Necromancer:

HQ
Diablo III: Reaper of Souls

Relaterede tekster

1
Sæson 11 af Diablo III er begyndt

Sæson 11 af Diablo III er begyndt

NYHED. Skrevet af Andreas Juul

Diablo IIIs sæson 11 er undervejs, hvilket også er den anden sæson på konsollerne. En af de nye tilføjelser i denne forbindelse er selvfølgelig Necromancer-klassen og du...Indlæser mere indhold