Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
EA Sports WRC

Se masser af nyt gameplay fra EA Sports WRC

Få en ide om, hvad du kan forvente af racerspillet, der udkommer i november.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Nu hvor EA og Codemasters officielt har løftet sløret for EA Sports WRC, er de begyndt at frigive mere og mere information om spillet.

Som en del af en ny deep dive-video får vi et kig på masser af nyt gameplay, samt hvordan Codemasters anvender Unreal Engine til at opnå en stærkere realisme. Vi får at vide, at holdet har bygget videre på Dirt Rallys Dynamic Handling System (DHS) og introduceret en række ekstra indstillinger, der kan tilpasses, så spillerne kan finjustere deres WRC-oplevelse, herunder muligheden for at vælge mellem to rallynote-systemer.

Ligeledes får vi et kig på rallyerne, og hvordan sæsonerne vil udfordre spilleren på forskellige måder. Og endnu en gang ser vi nogle af de 200+ baner, der vil være tilgængelige i spillet.

EA Sports WRC udkommer på PC, PS5 og Xbox Series-konsollerne den 3. november 2023 (forudbestiller du spillet, får du tidlig adgang til det fra d. 31. oktober). Du kan selv se den såkaldte deep dive-video nedenfor og se frem til en ny en i næste uge, der vil fokusere på karriere i spillet, Moments, køretøjsbyggeren og meget mere.

HQ
EA Sports WRC

Relaterede tekster

3
EA Sports WRCScore

EA Sports WRC

ANMELDELSE. Skrevet af Petter Hegevall

Holdet bag Dirt Rally 2 er klar med deres første officielle WRC-spil, og vores rallyekspert har givet det et skud.

0
Vi taler med Codemasters om EA Sports WRC

Vi taler med Codemasters om EA Sports WRC

ARTIKEL. Skrevet af Petter Hegevall

Det er endelig blevet annonceret - WRC-spillet, vi på Gamereactor faktisk fik lov at prøve tilbage i februar. I dette interview taler vi med producer Ross Gowing samt designer og WRC 2-vinder John Armstrong om spillet.Indlæser mere indhold