Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
NYHED - SPONSORERET INDHOLD

Se nærmere på og få chancen for at vinde et Thrustmaster T128 racerrat

Vi har prøvet kræfter med det nyeste rat fra Thrustmaster og sætter det nu på højkant i en konkurrence.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Har du været på udkig efter et nyt racerrat til at bruge i dit sim-racing-setup? I så fald kan vi rette din opmærksomhed mod det nye rat Thrustmaster T128, som er designet med henblik på at levere en realistisk raceroplevelse til en rimelig pris.

Med et Hybrid Drive Force Feedback-system og en bred rotationsvinkel på 270 til 900 grader, samt magnetiske pedaler, der har en responstid på 30 millisekunder og et LED-system til at markere, hvornår du skal gå op eller ned i gear, har dette rat virkelig alt, hvad du behøver.

Du kan se Thrustmaster T128 i aktion i videoen herunder. Men bedre endnu har du også muligheden for selv at prøve kræfter med rattet, hvis du bliver den heldige vinder i vores konkurrence. For at deltage behøver du blot at besvare følgende spørgsmål i kommentarfeltet:

Hvilket spil ser du allermest frem til at spille med et Thrustmaster T128, og hvorfor?

HQ
Se nærmere på og få chancen for at vinde et Thrustmaster T128 racerrat


Indlæser mere indhold